Agenda

Agenda

21 september

 

Oogstfeest met oogsttafel en verhalen avond met kampvuur


Het Laaks Hofke en de leefkamer slaan opnieuw de handen in elkaar! Openvelddag - oogsttafel en kampvuurvertellingen.

We vieren het einde van de zomer en het begin van de herfst. Het veld staat nog volop in bloei en de oogst halen we binnen. Van al dat lekkers maken we heerlijke gerechten.

Wat mag je verwachten?

Vanaf 12 uur tot 18.00 uur: openvelddag met rondleidingen op het veld door Joke van Het Laaks Hofke. Wendy van de leefkamer bevrouwt de pop-up buitenbar en voorziet je van hapjes en drankjes aan zachte prijsjes. Een gratis lekker tasje soep staat klaar voor elke bezoeker. Vrije toegang voor iedereen.

18.00 uur tot 19.30 uur: overvloedige oogsttafel: schuif mee aan tafel en proef al het lekkers van het veld. Verschillende koude en warme gerechtjes staan voor je klaar zoals stoofpotjes, salades, quiche, enz. Gemaakt door de leefkamer met de groenten van Het Laaks Hofke. Zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten. Hiervoor reserveer je best je plaatsje vooraf, de plaatsen zijn beperkt. De prijs voor de oogsttafel bedraagt 18 euro voor een volwassene en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar. Indien je ook voor de kampvuurvertelling blijft, dan krijg je een nazomers prijsje voor je combiticket (zie hieronder).

Om 20.00 uur: kampvuurvertellingen door VertelSter Marijke Goossens. Ze weeft oude volkswijsheden, sprookjes, magie en verbeeldingskracht tot wonderlijke vertelvoorstellingen. Voor jong en minder jong. Zet je gezellig mee rond het kampvuur, breng een extra dekentje mee en laat je verrassen door deze heerlijke vertellingen. Tijdens de pauze voorzien we nog een lekker stuk huisbereid gebak. Ook hiervoor schrijf je best vooraf in. Je luistert mee naar de volkse en spannende verhalen voor 10 euro per volwassene en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar. Als je vooraf ook mee aanshuift voor de oogsttafel geniet je een zomers prijsje voor de 'combitickets', namelijk: 25 euro voor de volwassene en 15 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Voor de oogsttafel en de kampvuurvertellingen vragen we je vooraf in te schrijven. Via deze link https://forms.gle/uRDLHjQr1crFrv467
Ook dan blijft de buitenbar open met zachte prijsjes.

Alle prijzen aangegeven zijn inclusief btw.

12 oktober 2019

 

Eco Make-up

Leer je eigen makeup maken!

Liever niets te maken met dierproeven en ongezonde chemicaliën?
Deze workshop is goed voor planeet en portemonnee!

Schrijf je nu in via sarah@kaddish.be!
Voor amper 10€ neem je 4 DIY-creaties mee!

===> Jonger dan 21? Dan betaal je slechts 5€!!! <======

 

Het Laaks hofke


joke@hetlaakshofke.be     0494/87.59.57