Anderen over Het Laak hofke


Anderen over Het Laaks hofke

Jill Van Goolen Melkhuisje Bonheiden 1 november 2019

Het Laaks hofke... Een begrip. Maar vooral een onderneming vanuit het hart.


En dat voel je ook wanneer Joke aan de slag gaat met je tuin. Ze neemt zeer veel tijd om helemaal te begrijpen wat je wilt, wat je belangrijk vindt. Of gaat samen met jou op zoek naar die antwoorden.

Het persoonlijke en authentieke karakter van haar aanpak is op zijn minst charmant te noemen. Door de handgemaakte tekeningen weet je zeker dat jouw project, jouw ontwerp uniek is!

En dat is Het Laaks Hofke ook!


De uitgebreide gids die je bij het finale ontwerp krijgt bied je meer dan enkel een houvast. Het is een naslagwerk dat je meermaals ter hande neemt om vlot op te zoeken welke planten je voor welk kwaaltje kan gebruiken. Je eigen unieke plantengids als het ware!


Ik ben zo enorm dankbaar dat Joke mijn hele tuin heeft bepaald! een hartverwarmende dank je wel!Katrien Van Limbergen 31 oktober 2019

Vandaag ga ik nog griezelen in mijn tuin.👻Maar dankzij het Laaks Hofke heb ik volgend jaar een droomtuin waar ik in kan genieten en zelfs eten😋
Stap voor stap gaan we de bloemen aanplanten zoals Joke in ons plan had getekend.
Ik ga veel mogen ontdekken,
vol verwondering, steeds opnieuw.🌸
Dankjewel 😊


Kaat Daans  21 maart 2019


Met haar voeten stevig op de grond, met handen die magie uit die grond toveren en natuur-wijsheid die ze o zo graag deelt. Jammer dat die pluktuin niet in mijn buurt ligt, want je vindt er zoveel meer dan lekkers voor op je bord! Joke zorgt ook voor lekkers voor je ziel!

Charlene Sjiem-Fat  15 september 2018


Een geweldig veld vol heerlijk groen met super fijne mensen. Een mooie ervaring voor de kindjes en een heerlijke manier om te ontspannen op de zaterdag.


Marijke Goossens  6 september 2018 


Héérlijk om te vertoeven op deze mooie plek. Een hartverwarmend en gul onthaal van Joke. Met hart en ziel is is zij verweven in het project van het Laaks Hofke. Spring er zeker binnen hé!

Tommy Mazura  23 augustus 2018


Super natuur 🤗😉🙃🌈😍😊

Krisje Moens 21 juni 2016


Joke helpt je met plezier verder in haar leuke winkel! Gezonde en verse groentjes, etherische oliën of ecologisch wasproduct nodig?

Josfin Geenen  11 mei 2016


Altijd leuk om eens binnen te gaan .Je word steeds vriendelijk onthaald met goede raad ...

An Bollansée 10 oktober 2015


Gezellig winkeltje vol (h)eerlijke producten, gerund door een heerlijk eerlijke vrouw met kennis van zaken. Ga er zeker eens langs en laat je verrassen door de veelzijdigheid van het aanbod. Aanrader!

Het Laaks hofke


joke@hetlaakshofke.be     0494/87.59.57

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept